HTML

Ellenérzés

Saját véleményem mindarról, ami Magyarországon és a világban történik. Politika, szórakozás, meg amit akartok.

Friss topikok

Archívum

Bemutatkozás

2013.02.14. 09:47 Tollkoptató

Üdvözlök mindenkit saját kis blogomon!

Minden nap olvasok valamit az indexen, végül már magam is kedvet kaptam egy blog indítására. Nem tudom milyen rendszerességgel fogok jelentkezni, hetente egyszer biztos, ha valami érdekes történik, többször is. Maga a blog bizony elsősorban szórakoztatni akar, legyen szó akár filmekről, könyvekről, sorozatokról, játékokról. Amennyiben politikáról írok, hangsúlyozom, hogy a saját véleményem, gondolataim írom le.

Magamról annyit, hogy értelmiségi családból származok, egyetemet végeztem. Szeretek számítógéppel dolgozni, játszani, könyveket olvasni. Hobbim a japán kultúra és történelem.


Mivel lesz politikai írás is, előrebocsájtom, hogy erős ellenérzéseket vált ki a jelenlegi kormányzati tevékenység. A kommentekről annyit, hogy nem fogom azokat engedélyezni, amelyek személyeskedést tartalmaznak. Nincs gyurcsótány, libajnai, orsósviktor, bibsi, fideszdroid (felsorolás a teljesség igénye nélkül). Adjuk meg egymásnak az alapvető tiszteletet, és az érdemi vita lehetőségét. Amennyiben ilyen kommentek születnek, először egy figyelmeztetést kap az illető, utána moderálom a hozzászólásait.

Hát bemutatkozásnak ennyit gondoltam, bizonyos dolgokat minden politikai poszthoz beírok (például a személyeskedésről).

Szólj hozzá!

Címkék: demo bemutatkozás elso poszt

A bejegyzés trackback címe:

https://ellenerzes.blog.hu/api/trackback/id/tr805078254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása